Гвардиола: За нас је у сриједу у Манчестеру финале

Танјуг
Гвардиола: За нас је у сриједу у Манчестеру финале

МАДРИД - Менаџер фудбалера Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је на конференцији за медије након утакмице са Реалом да је наредна утакмица против шпанске екипа за његов клуб финале прије финала.

Фудбалери Реала и Манчестер Ситија ремизирали су у Мадриду 1:1 (1:0) у првом мечу полуфинала Лиге шампиона.

"Чврста утакмица. Када смо били бољи они су дали гол. Када су они били бољи ми смо дали гол. Дешава се. Имали смо добре тренутке, а на моменте је било изузетно тешко против њиховог квалитета, који имају на лопти. За нас је сљедеће среде финале код куће пред нашим навијачима. Толико су захтјевни, са искуством и квалитетом. Играју много пасова по левој страни и заиста су добри тамо, али имали смо среће да постигнемо фантастичан гол преко Де Брујнеа. Следи реванш у Манчестер и видјећемо шта можемо да урадимо боље", изјавио је Гвардиола.

Енглески репрезентативац Џек Грилиш истакао је да је његов тим много научио из утакмица против мадридске екипе прошле сезоне.

"Сада је и наш тим другачији, прошло је годину дана. Имамо савршен баланс између искусних и младих играча свјетске класе. Никада се нисам осјећао тако самоувјерено, када изађем на терен. То је због играча који су око мене. На „Етихаду“ нас нико неће зауставити. Дошли смо у Мадрид да побиједимо. Нисмо успјели, али смо показали карактер, пошто смо заостајали на оваквом стадиону. На крају крајева, мислим да је неријешен исход фер резултат", закључио је Грилиш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана