Гвардиола: Далеко смо од титула, али сам поносан на све што смо урадили

Танјуг
Гвардиола: Далеко смо од титула, али сам поносан на све што смо урадили

МАНЧЕСТЕР- Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да је поносан на резултате у досадашњем дијелу сезоне, преносе британски медији.

Манчестер јунајтед је у суботу изборио пласман у финале ФА купа победом против Шефилда. "Грађани" ће у финалу трећег јуна играти против градског ривала Манчестер јунајтеда. Манчестер сити ће у полуфиналу Лиге шампиона играти против Реала, а у Премијер лиги се налази на другом мјесту на табели са пет бодова мање и две утакмице мање од првопласираног Арсенала.

Манчестер сити има шансу да освоји "триплу круну", а то је до сада успјело само Манчестер јунајтеду 1999. године.

"Не морају навијачи Манчестер јунајтеда да се плаше, ми смо комшије. Комшије су увијек добре једне према другима", рекао је Гвардиола.

Манчестер сити ће за два дана на свом терену дочекати Арсенал у мечу 33. кола Премијер лиге.

"Још смо далеко од титула, депласирано је стога о томе говорити овога тренутка. У ових шест година, колико водим Сити, губили смо у завршним фазама такмичења, у финалу ЛШ или полуфиналу ФА купа. Али, поносан сам на све што смо моји сарадници и ја урадили. Наравно, освојили смо Премијер лигу. Иначе би вјероватно овдје био неки други менаџер. Знам да анализирам екипу и шта нам све треба да будемо на жељеном нивоу у завршници сезоне", рекао је Гвардиола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана