Гундоган: Све је могуће ако се пласирамо у четвртфинале Лиге шампиона

Танјуг
Гундоган: Све је могуће ако се пласирамо у четвртфинале Лиге шампиона

БАРСЕЛОНА - Фудбалер Барселоне Илкај Гундоган изјавио је да каталонски тим има мале шансе да освоји Лигу шампиона, али је додао да је све могуће ако његова екипа елиминише Наполи у осмини финала најквалитетнијег европског клупског такмичења, преноси сајт Гол.

Барселона ће сутра од 21 час гостовати Наполију у првом мечу осмине финала Лиге шампиона. Реванш је на програму 12. марта у Барселони.

Тренер Барселоне Ћави Ернандес на мечу у Напуљу неће моћи да рачуна на повријеђене Гавија, Ферана Тореса, Маркоса Алонса и Алехандра Балдеа, док се у тим враћају Жоао Феликс и Серхи Роберто.

“Ја сам реалан. Знам да нам је свима тешко и да не играмо у складу са очекивањима. Искрено, други тимови имају више могућности и искуства у овом такмичењу, али све је могуће ако се пласирамо у четвртфинале ЛШ. Због тога морамо да већ у Напуљу остваримо добар резултат. То је за нас одлучујући тренутак, крећемо од нуле и вријеме је да подигнемо ниво игре”, рекао је Гундоган за шпанску Ла Вангардију.

Ћави је недавно објавио да ће на крају сезоне да напусти Барселону.

“Нисам очекивао да ће Ћави на крају сезоне да се повуче, био сам изненађен његовом одлуком. Имам осјећај да сам ове сезоне могао више да урадим за Ћавија”, додао је фудбалер Барселоне.

Гундоган (33) је у Барселону стигао прошле године из Манчестер ситија. 

Он је ове сезоне одиграо 36 утакмица за каталонски клуб и постигао је пет голова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана