Грузијском дјечаку Роналдо је био идол: Синоћ га је сензационално побиједио и узео дрес

Агенције
Грузијском дјечаку Роналдо је био идол: Синоћ га је сензационално побиједио и узео дрес

Невјероватна прича добила је свој епилог синоћ на мечу Португалија- Грузија.

Све је могуће уколико сте посвећени себи и свој развоју, показали су то борбени Грузијци који су сензационално тријумфовали против фаворизованих Португалаца и пласирали се у осмину финала Европског првенства.

Прије десетак година, док су још били дјеца, фотографирали су се с њим као фанови, а синоћ су против легендарног Португалца наступили на Европском првенству.

Роналдо је 2013. године посјетио Тбилиси и Динамову омладинску академију на којој је играла данашња звијезда Наполија Квиха Кваратскхелија и још десеторица испунили су снове заигравиши на великој сцени против свог некадашњег идола.

Након меча Квиха се отишао поздравити са Роналдом, а касније је на Инстаграму објавио како је добио и дрес од Португалца.

Живот заиста пише романе…

Роналдо је био звијезда на отворењу академије која традиционално даје највише играча за грузијску репрезентацију. Увијек је било тако, али отворење Динамове академије прије 11 година помогло је одвести њихов фудбал на нови ниво, односно ону на којој су сад.

Уз Кваратскхелију на академији су стасале и остале звијезде националне селекције као голмана Валенције Мамардасхвилија или Давитасхвилија.. 

Португалци ће у осмини финала играти против Словеније 1. јула, а Грузијци иду на Шпанце дан раније.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана