Гризман: Желим да учиним све да Дешан буде поносан на мене

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

ДОХА - Француски фудбалски репрезентативац Антоан Гризман изјавио је данас да је поносан на селекцију "триколора", иако још није постигао гол на овогодишњем Свjетском првенству у Катару, преноси "Ројтерс".

Француска је синоћ побиједила Пољску 3:1 у мечу осмине финала СП. Актуелни свјетски шампион ће се за полуфинале борити са Енглеском.

Гризман је против Пољске одиграо 71. узастопни меч за селекцију Француске, али се још није уписао у листу стрелаца у Катару.

"Имао сам шансе да постигнем гол против Данске, али их нисам реализовао. Можда не играм тако близу казненог простора као некада. Играм добре утакмице", Гризман и додао:

"Још ми недостаје гол, али нисам опсједнут тим. Потребан сам тиму у средини терена да бих направио везу између одбране и напада. Веома сам поносан и срећан".

Он је истакао да је захвалан селектору Француске Дидијеу Дешану.

"Дешану дугујем све. Када се појавим на терену играм за Француску, саиграче, али и за селектора. Желим да покушам да учиним све да буде поносан на свој број 7", рекао је Гризман, који је на мечу против Пољске претрчао 11,3 километра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана