Граховац о Купу: Желимо трофеје, а поштујемо сваког ривала

Г.С.
Граховац о Купу: Желимо трофеје, а поштујемо сваког ривала

БАЊАЛУКА - Делегација ФК Борац посјетила је средњошколце Техничке школе, највеће образовне установе у Републици Српској.

Срђан Граховац се доласком у школску салу присјетио дана када је, баш на том, мјесту тренирао кошарку, а уједно се вратио и у средњошколске дане у Економској школи.

-Драго ми је да руководство школе има разумјевање за ђаке који се баве спортом и што је препознало важност бављења спорта, те да им пружа подршку. Није лако увијек ускладити спортске и школске активности. Знам то из личног искуства. У трећем разреду Економске школе већ сам закорачио у први тим ФК Борац, али сам тада добио велику подршку тадашњег директора Предрага Дамјановића и руководства, које је имало разумјевања за изостанке, и за прилику да надокнадим наставу. То ми је помогло да ускладим  фудбалске и школске активности. Образовање и спорт могу и морају да иду једно уз друго. рекао је Срђан Граховац, капитен ФК Борац.

Први такмичарски меч у 2024. години фудбалери Борца играће 10. или 11 фебруара на свом стадиону против Звијезде 09 у осмини финала Купа БиХ.

-Имамо довољно времена до те утакмице. Сада је најважније је да се  одморимо, те да по повратку са паузе одрадимо добре припреме . Наш циљ је јасан и желимо да освојимо све трофеје. Наравно, сваког ривала, па тако и екипу Звијезде 09, поштујемо и свјесни смо да је терен једино мјерило квалитета. Даћемо све од себе да у тој утакмици стигнемо корак ближе трофеју у Купу БиХ рекао је Срђан Граховац, капитен Борц

Распитивали су се ђаци и о успјесима. Капитен је и свјестан да све урађено током фудбалске јесени мора да се потврди на прољеће.

- Урадили смо велики посао, не само на терену, него и ван њега, али смо свјесни да смо тек на пола пута. Након повратка са паузе обавеза свих нас је да наставимо са још јачим радом, да дамо све од себе да испунимо циљеве – поручио је Граховац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана