Граховац: Борац је гдје треба да буде, побједа за настрадалу браћу

Д.Д.
Граховац: Борац је гдје треба да буде, побједа за настрадалу браћу

ШИРОКИ БРИЈЕГ - Борац је у дербију против Широког (2:0) показао квалитет и такмичарску зрелост. Савладали су Бањалучани ривала, који је практично имао само једну прилику за 90 минута игре.

На другој страни Борац је играо дисциплиновано, тражио своје шансе и у сваком тренутку знао шта жели. Овај тријумф је донио прво мјесто и наставак сјајне серије јер је ово шести тријумф у низу.

Капитен Срђан Граховац је командовао својим тимом у којем није било слабе карике.

-Важна побједа за нас. Знали смо шта нас чека, права дерби утакмица, утакмица за прво мјесто. Знали смо како треба да ирамо , на вријеме смо дали голове. Мислим да смо одлично стајали на терени. Видјело се да дишемо као један. Момци су изгарали један за другог, и то нам се вратило. Сада смо на првом мјесту. Борац је тамо гдје сви желимо да буде. Првенство је дуго. Тек смо почели. Ухватили смо позитиван низ, дижемо се из утакмице у утакмицу. Дишемо као један, као екипа, почевши од момака који су данас на трибина до оних који су били а сад су на терену. То показује да смо екипа. Овај тријумф посвећујемо нашој настрадалој браћи на Косову.Наша мисли и осјећања су уз њихове породице и нека им Бог подари мир",рекао је Граховац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана