Грабеж затворио прелазни рок у Слоги

Д.Д.
Foto: Раде Шешлак / Спорт и млади

ЗЛАТИБОР - Слога је ријешила горуће питање за наредну сезону.  Наиме добојски тим је довео појачање на позицији лијевог бека а то је Срђан Грабеж.

Поменути фудбалер је прошле сезоне играо за Младост ГАТ из Новог Сада, а претходно је играо за Јавор из Ивањице, Дубницу, Младост Апатин , Бачку, ТСЦ из Бачке Тополе и друге клубове.

Наступао је за у иностранству за Спартак из Трнаве у Словачкој.

-Нисам се пуно двоумио када ме Слога позвала . Екипа ради већ двије недјеље појачаним интензитетом на Златибору, а надам се да ћу ја у ових седам преосталих дана надокнадити изгубљено. Надам се новим изазовима и позитивним резутата са екипом, радујем се Премијер лиги БиХ која ће ми бити нови изазов – поручио је српски фудбалер а преноси Спорт и млади.

Био је задовољан и тренер Владо Jагодић.

-Сви знају да смо имали потребу да ангажујемо лијевог бека јер ту имамо Франка Дадића и младог Садина Ханџића. Сматрам да смо са Грабежом добили изузетно добро рјешење, јер знамо његову каријеру. Ради се о искусном играчу, чији ментални склоп, квалитет и искуство сигурно дати то што нам је потребно. Изузетно сам задовољан и мислим да смо са овим потписом завршили прелазни рок – рекао је Владо Јагодић тренер Слоге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана