Горан Сладојевић, тренер Младости: Циљ стабилизација клуба

Д. Д.
Foto: Његош Томић

МРКОЊИЋ ГРАД - Горан Сладојевић је опет сјео на клупу Младости. Тренер који је са екипом из Мркоњић Града остварио највеће успјех у клупској историји поново ће наредне сезоне водити екипу у првенству БиХ.

Колико је клуб лутао у протеклом периоду најбоље свједочи да је за три сезоне промијенио шест тренера, а да је повратком Сладојевића затворен тај круг.

Сладојевић је већ прионуо на посао и почео са стварањем екипе. Тако су званично уговоре продужили Ђорђе Алексић и Дејан Ћуп те младићи из Мркоњић Града Давид Марковић, Младен Арежина и Драган Гогић који ће добити праву шансу наредне сезоне.

- Циљ је да се клуб наредне сезоне стабилизује и да се пласира у средину табеле у првенству БиХ. Нека моја жеља је да будемо ближи врху, а већ смо увелико кренули са радом и стварањем екипе. Продужили смо два играча и шансу ће добити наши младићи Марковић, Арежина и Гогић који су то заслужили добрим радом - додао је Сладојевић.

Младост се такође још договорила о сарадњи са Лазаром Ђуровићем (Добој), Срђаном Јовановићем (Радник), Орханом Шпагом (Зрињски), Харуном Хуесинспахићем (Зеница), Стефаном Миловановићем (Лозница). Јовановић је већ био у екипи Младости, док је Миловановић играо за Братунац и познаје Лигу БиХ.

- Оријентисали смо се на играче из нашег окружења. Изузетно је тешка ситуација код више екипа, јер је мала продукција домаћих играча. Ту су Американци који су доста јефтинији и квалитетнији, али ми смо у оквиру својих могућности направили тим. Преговарамо са још једним кошаркашем на позицији бека, да бисмо додатно појачали тим - истакао је Сладојевић.

Припреме клуба ће почети 14. августа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана