Голман Пајевић постигао гол, али га није превише славио

Дарко Драгичевић
Голман Пајевић постигао гол, али га није превише славио

ФОЧА – Голман Сутјеске Милош Пајевић постао је регионална звијезда након што је постигао гол на мечу 12. кола Прве лиге Републике Српске између домаћег тима и Љубића у побједи свог тима 5:1.

Чувар мреже фочанског тима је у 71. минуту испуцао лопту са свог гола, она је због наквашеног терена добила убрзање и преварила његовог колегу Алексу Ступара на другој страни. Није ово први гол који је постигао сјајни чувар мреже Сутјеске у каријери.

- Гол против Љубића ми је први из игре у каријери. Раније сам био стријелац из пенала у Купу против Борца, те на Међуопштинским спортским играма. Искрено желио сам само да упослим наше нападаче, али је лопта незгодно одскочила и преварила голмана Алексу Ступара. Нисам превише славио гол из поштовања према колеги на другој страни. Таква је наша голманска судбина. Једна грешка је довољна да будемо кажњени. Умало да лош терен кумује и мени након тога- рекао је Пајевић.

Сутјеска је остварила веома значајну побједу на свом терену, који ће Фочацима пуно значити за наставак такмичење

-За нас ови бодови имају дуплу вриједност, јер смо савладали директног ривала из дољег дијела табеле. Био је изузетно тежак терен, мислим да је киша падала 80 минута а ми смо се боље снашли на њему. Навикли смо на наш терен и то смо искористили- додао је голман Сутјеске.

Екипа из Фоче ове сезоне игра у промјењивој форми.

-Већ сам три године овдје. Прве сезоне смо били одлични при врху а ове сезоне играмо баш са пуно осцилација. Ипак сматрам да екипа има квалитет и да ћемо у наставку да будемо у златној средини да ћемо избјећи борбу за опстанак – оптимиста је Пајевић.

Сутјеска ће ново искушење имати у с Купу Републике Српске гдје ће на свом терену дочекати Рудар Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана