Гобељић платио високу цијену навијања (ВИДЕО)

ГС
Foto: Б92

БЕОГРАД – Десни бек ОФК Београда Марко Гобељић је на 174. „вјечитом“ дербију славио на сјеверној трибини убједљиву побједу Црвене звезде над Партизаном, због чега је уследила реакција и казна.

Некадашњег десног бека српског шампиона камере су снимиле на сјеверној трибини са навијачима црвено-бијелих, а на позив Гелора Канге сишао је и на атлетску стазу, држећи мегафон у руци и водећи навијање.

„Романтичари“ су већ на наредној утакмици против ИМТ-а у Зајечару суспендовали Гобељића, који није био у саставу екипе.

Није помогло ни недавно јавно извињење Гобељића, који се покајао због свог геста на дербију у понедјељак.

- Желим да искористим прилику да се јавно извиним ОФК Београду, својим саиграчима и навијачима, након славља на дербију. На тренингу сам разговарао са људима из клуба и навијачима и схватио сам да сам погријешио.

- Никада нисам крио нити ћу крити емоцију према Црвеној звезди чији сам био играч у великом дијелу моје каријере. Али свјестан сам да сам као професионалац погријешио, свјестан сам да не могу бити навијач једног клуба док сам професионалац у другом клубу истог ранга такмичења.

- Тренутно браним боје ОФК Београда, заволио сам овај клуб и морао сам другачије и професионалније да реагујем. Прихватићу мјере клупске дисциплине, а онда се враћам на терен да помогнем својим саиграчима, поручио је Гобељић у писаној изјави.

Видјећемо да ли ће се Гобељић вратити у тим ОФК 4. октобра против Радничког у Нишу, јавља Б92.

Како је Гобељић славио са делијама можете видјети на ОВОМ ЛИНКУ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана