"Глас Српске" сазнаје: Кангва ипак далеко од Борца

Дејан Кондић
Foto: Агенције

БЕОГРАД - Попут бомбе експлодирала је вијест да би Кингс Кангва могао доћи у бањалучки Борац на позајмицу. Ипак, како "Глас Српске" сазнаје, све је на дугачком штапу, односно поприлично далеко од реализације.

Челници Бањалучана контактирали су људе из Црвене звезде са питањем: "Колико је реално да Кангва дође на позајмицу?" Људи из Платонoве нису добили одбијеницу, али могућност да Кангва дође у Борац мјери се промилима.

Наиме, у редовима српског шампиона, са којим Замбијац има уговор до краја јуна 2026. године, чекају понуду руског Анжија, која би требала бити у висини од око два милиона евра. Такође сам Кангва и његови менаџери су мишљења да је он - "играч за Зенит".

Брзоноги централни везиста на "Маракану" је дошао у јуну 2022. године из Арсенала из Туле. Након доброг почетка, временом је пао у други план, па је минулу полусезону провео у белгијском Кортријку на позајмици.

Такође, није се нашао на списку путника Владана Милојевића за Русију, тако да у клубу из Љутице Богдана чекају адекватну понуду да продају 26-годишњег везисту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана