Гибон Кент прогнозирао побједу Хрватске над Јапаном

Анадолија
Foto: Анадолија

ЗАГРЕБ - Гибон Кент прогнозирао је доминацију и побједу Хрватске на данашњој утакмици против Јапана која се данас игра у Катару.

У павиљону Дух монсунских шума, у унутрашњој настамби гибона уприличено је прогнозирање побједника утакмице Хрватске и Јапана у осмини финала Свјетског фудбалског првенства у Катару.

Гибон Кент, “pater familias” породице гибона посегнуо је најприје за храном која се налазила у кутији с хрватском заставом, што указује како ће Хрватска побиједити против Јапана.

На прогнозирању је учествовао Исо Масато, амбасадор Јапана у Хрватској, који је истакнуо како су гибони, након што су посегнули за хрватском кутијом, јели храну и из јапанске кутије, оцијенивши како то указује да ће Јапан забити гол у другом полувремену.

“Очекујем добру игру, оба тима су компактна, дисциплинована. Биће то тешка утакмица. Очекујем фер плеј”, поручио је Масато.

“Кент је показао одлучност и брзину, тако да се надамо успјеху Ватрених. Најважније је да утакмица прође у спортском духу и нека побиједи бољи, али све док су то наши Ватрени”, изјавио је Дамир Скок, директор Зоолошког врта Града Загреба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана