Фудбалски репрезентативац Немања Гудељ се одмара у Херцеговини: Србија ће бити још боља

Г.С.
Фудбалски репрезентативац Немања Гудељ се одмара у Херцеговини: Србија ће бити још боља

ТРЕБИЊЕ - Након освајања титуле у Лиги Европе фудбалер Севиље Немања Гудељ искористио је слободно вријеме да посјети Требиње и да се мало одмори пред нове обавезе, овај пут у репрезентацији Србије.

Шпански тим је освојио Лигу Европе и тако седми пут подигао пехар у овом такмичењу и опет изборио пласман у Лигу шампиона.

- Сезона је била баш тешка. Лоше смо почели, имали смо проблема у јесењем делу, али смо све надокнадили у последња три мјесеца. Одиграли смо фантастично финиш сезоне и све крунисали освајањем Лиге Европе. То такмичење заиста има посебну драж за Севиљу. Освојили смо га седми пут и вратили трофеј практично кући. Значајно је свакако што смо изборили и Лигу шампиона - истакао је Немања за портал "Херцег спорт." За Гудеља нема пуно одмора.

Веома брзо слиједе обавезе у репрезентацији Србије са којом жели и на Европско првенство.

- Имамо одличну екипу, сјајне фудбалере и стручни штаб, као и атмосферу што нам даје наду да ћемо направити још веће успехе у будућности. Играли смо на Свјетском првенству у Катару гдје смо сигурно могли боље. Али извукли смо поуке из тог такмичења и сад смо научили лекцију. Одлично смо кренули у квалификацијама за Европско и желимо да тако наставимо и у овом кругу. Вјерујем да можемо још доста лепих ствари да направимо - додао је фудбалер Севиље.

Након три године сјајни играч је опет у граду за који га вежу најљепше успомене. Овај пут дошао је у Херцеговину са вјереницом Анастасијом те братом Драгишом и оцем Небојшом.

- Дошао сам у Требиње да се мало одморим након напорне сезоне и да уживам у друштву породице и пријатеља. Желим да напуним батерије за нове обавезе. Уживам овдје, осјећам се пријатно, људи су ме сјајно прихватили. Анастасија је овдје први пут и одушевљена је како природом тако и људима. Све јој се свиђа и сигурно је да ћемо опет доћи - истакао је Гудељ.

Са њим је и брат Драгиша који је све забринуо након што је доживио срчани застој на утакмици.

- Драгиша је супер, хвала Богу на томе. Са нама је овдје на одмору, супер се опоравља и све ће бити добро, већ је почео и да тренира - открио је добре вијести о брату.

Посјета Леостарсу

Гудељ је посјетио Школу фудбала Леостарс коју води Игор Јоксимовић. Стрпљиво је дијелио аутограме и сликао се.

- Чим се указала прилика дошао сам у моје крајеве где сам провео детињство и за које ме вежу прелепа сећања. Радо сам се одазвао да посетим ове малишане. Они су будућност фудбала и за мене је прелепо да проведем време са њима - поручио је Гудељ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана