Фудбалски клубови широм земље уз Mozzart до побједа

Mozzart
Фудбалски клубови широм земље уз Mozzart до побједа

Без обзира на то из којег дијела наше земље долазе, у којем се рангу такмиче и који су на табели, Mozzart је уз све фудбалске клубове у којима вриједно тренирају и боре се за побједе. Кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе", до сада су многима били вјетар у леђа ка новим титулама, а сада је нова опрема стигла на адресе још три фудбалска тима из Бијељине, Тузле и Лакташа.

С обзиром на то каква је ситуација тренутно за све клубове у Семберији и да је јако тешко завршити сезону без финансијских проблема, помоћ компаније Mozzart нам је добро дошла. Донацијом прелијепих дресова, наш клуб је миран наредних неколико година што се тиче опреме. Захваљујемо се компанији Mozzart што је помогла нама, али и што другим спортским тимовима олакшава функционисање - поручује Игор Марковић, капитен ФК Ново Доба Којчиновац- Чардачине, Бијељина.

 

Клуб је основан давне 1947. године, а у првом тиму имају 30 чланова, док школа фудбала броји 20 омладинаца. Сениорска селекција се такмичи у Првој општинској лиги Бијељина, а млађе селекције за сада играју на турнирима. Највећи успјех им је освајање Подручне лиге Семберије у сезони 2016/17. када су изборили пласман у Регионалну лигу. Кроз клуб је прошло много врхунских фудбалера, међу којима се истичу Жико Којић, Дејан Вучић и Драган Матковић. План, на којем вриједно раде, је да се врате у Подручну лигу Семберије, побољшају организацију клуба и оформе пионирску селекцију која би се такмичила у омладинским лигама.

И у НК Фортуна из Зенице, који је играо 16 пута финале Купа БиХ, у новим Mozzart дресовима сањају велике фудбалске снове. Клуб је основан прије 12 година, а тренутно имају око 150 регистрованих играча у пет селекција. Сениори се боре за титулу у Кантоналној лиги, кадети и јуниори високо котирају Федералној омладинској лиги, а пионири су трећи у Кантону.

 

Уз Mozzart бисмо могли до Друге лиге Федерације. Свака част на овој подршци, хвала на донацији, надамо се наставку сарадње- поручује Семир Кобић, предсједник НК Фортуна Зеница.

До нових побједа у опреми са знаком „М" ће и играчи ФК Мрчевци код Лакташа, који је основан 1973. године, од када се такмичио претежно у Четвртој и Петој лиги Српске.

Подршка Mozzartа у виду спортске опреме нам много значи. Она је предуслов за сваки клуб и свако такмичењима. Захвални смо им на донацији и указаном повјерењу - поручује Драган Кошпић, секретар ФК Мрчевци, Лакташи.

 

Данас броје преко 30 активних чланова, а у наредном периоду, поред пласмана у виши ранг, желе да улажу у инфраструктру стадиона као и пратећих објеката. Подршка овом, као и бројним другим клубовима, много значи, а сада за њих, осим навијача, навија и компанија Mozzart.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана