Фудбалери Звијезде 09 дочекују Сарајево: Само побједа продужава наду

Д. П.
Фудбалери Звијезде 09 дочекују Сарајево: Само побједа продужава наду

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Звијезде 09 у суботу од 13 часова на Градском стадиону у Угљевику угостиће Сарајево, а шеф стручног штаба премијерлигаша из етно-села “Станишићи” Дарко Милисављевић свјестан је да његовим изабраницима у овом дуелу игра само побједа.

Звијезда 09 у други дио сезоне ушла је елиминацијом из Купа БиХ од Борца (0:2) и поразом у 19. колу Премијер лиге од Посушја идентичним резултатом.

- С обзиром на стање на табели и квалитет екипе Сарајева морам рећи да су они фаворити. Међутим, ни они, ни ми нисмо отворили други део првенства онако како смо хтели и желели. Сарајлије сигурно нису очекивале пораз и то прилично убедљив на свом терену од Широког Бријега, а ми смо се надали да на стадиону “Мокри долац” можемо нешто више да извучемо од пораза. Нисмо успели и сада смо под императивом победе у овом мечу. Наш је мотив сигурно много већи од Сарајлија, јер је за нас сваки наредни дуел практично квалификациони. Верујем да је екипа која је лакше поднела лош резултат на старту другог дела сезоне у благој предности пред овај дуел - нагласио је Милисављевић.

Стручњак из Србије је истакао да му је криво што његова екипа има веома слабу подршку са трибина, што би у неким сусретима могао да буде и пресудни фактор.

- Очекује се долазак њихових навијача и сигурно ће имати већу подршку него ми што ће им сигурно бити ветар у леђа. Зато сматрам да морамо одиграти перфектан сусрет, ако желимо да дођемо до повољног резултата - наставио је Милисављевић.

Његова екипа у овом веома важном дуелу неће бити комплетна.

- Због повреде сигурно неће бити Које Матића, а Енедин Мулалић нема право наступа, јер је на позајмици из Сарајева. Имамо још неколико ровитих играча, али сам сигуран да ће сви који изађу на терен дати све од себе да дођемо до позитивног резултата - додао је Милисављевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана