Фудбалери Звезде вечерас гостују Јанг Бојсу: Битка за европско прољеће

Танјуг
Фудбалери Звезде вечерас гостују Јанг Бојсу: Битка за европско прољеће

БЕРН- Фудбалери Црвене звезде гостују вечерас од 21 час Јанг Бојсу у директном дуелу за треће мјесто у Г групи Лиге шампиона и "европско прољеће" у нокаут фази Лиге Европе.

Звезда и Јанг Бојс имају по бод, освојен у ремију у Београду (2:2) и рачуница је јасна - побједник скоро извејсно иде даље.

У случају ремија одлучивало би посљедње коло, 13. децембра, у којем Звезда дочекује Манчестер Сити, а Јанг Бојс гостује Лајпцигу.

Пораз би, наравно, значио и крај европске сезоне.

- Сви знају да нас очекује важна утакмица, за обе екипе, јер се директно боримо за треће мјесто. Морамо да будемо фокусирани и агресивни како бисмо остварили жељени резултат. Анализирали смо Јанг Бојс, ријеч је о доброј екипи. Преиј свега су добри на домаћем терену, тако да морамо да будемо на нивоу како бисмо остварили позитиван резултат - рекао је Звездин тренер Барак Бахар на конференцији за медије у Берну.

У другом мечу групе састају се Манчестер Сити и Лајпциг.

Фудбалери Црвене звезде су јуче од 19 часова изашли на терен стадиона “Ванкдорф” и одрадили посљедњи тренинг пред утакмицу.

Изузетно кишовито и хладно вријеме је дочекало првотимце српског клуба приликом изласка на терен. Међутим, ни нешто лошији временски услови нису покварали добру атмосферу изабраника Барака Бахара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана