Фудбалери ТСЦ-а декласирали Партизан

Танјуг
Фудбалери ТСЦ-а декласирали Партизан

БЕОГРАД  - Фудбалери ТСЦ-а побиједили су Партизан у Хумској резултатом 4:0 у мечу 16. кола Суперлиге и тако нанијели "црно-бијелима" први пораз после 13 побједа у низу.

Серија побједа "црно-белих" почела је управо после ремија у првом колу против ТСЦ-а у Бачкој Тополи (3:3). Прва три гола Партизан је примио после корнера. Први је дао већ у 3. минуту Александар Ћирковић и то директно из корнера. После корнера са исте стране, у 12. минуту Немања Стојић је дуплирао предност гостију. 

И трећи гол је пао после корнера са исте стране, бивши фудбалер Партизана Милан Радин је матирао Александра Јовановића у 33. минуту. Урош Миловановић је четврти гол за ТСЦ дао у 50. минуту, био је прецизан са двадесетак метара.

Партизан је упркос убједљивом поразу, првом у Суперлиги ове сезоне, остао први са 40 бодова, али сад има само три више од другопласиране Црвене звезде, коју ће угостити 20. децембра у првом "вјечитом дербију" сезоне.

У наредном колу Суперлиге Партизан ће опет бити домаћин, у Хумску ће Војводина. ТСЦ у четвртак у Лиги Европе дочекује Вест Хем у Лиги Европе, а затим ће у недјељу бити домаћин нишком Радничком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана