Фудбалери Србије У17 побиједили Луксембург у мечу квалификација за ЕП

Танјуг
Foto: Арена Спорт

СТАРА ПАЗОВА - Кадетска фудбалска репрезентација Србије побиједила је данас у Старој Пазови селекцију Луксембурга резултатом 3:0 (2:0) и тако изборила пласман у завршну рунду квалификација за пласман на Европско првенство.

Послије побједе у првом колу против Азербејџана (5:1), изабраници селектора Јована Дамјановића савладали су Луксембург са 3:0 (2:0) и тако коло прије краја оверили пласман у елит рунду квалификација. 

Одлука о побједнику меча пала је у првом полувремену када је најприје Алекса Василић окрунио једну добру акцију „орлића“, играо се 33. минут, а само неколико минута касније (37.), послије сјајне контре Уроша Ђорђевића и лијепе асистенције, Богдан Костић је удвостручио предност Србије.

У наставку меча није било пуно прилика, Србија је контролисала дешавања на терену и пред крај меча (86.), преко Елдина Бајрамовића успјела да повећа предност из првог полувремена за коначних 3:0. 

У другом мечу дана Словенија је савладала Азербејџан (3:0), а у 3. колу Србија се 27. октобра од 14 часова састаје са Словенијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана