Фудбалери Слоге дочекују Широки Бријег: Вријеме за прво славље

Д.П.
Фудбалери Слоге дочекују Широки Бријег: Вријеме за прво славље

ДОБОЈ - Шеф стручног штаба Слоге Владо Јагодић пред недјељни сусрет шестог кола Премијер лиге БиХ против Широког Бријега, који ће од 15 часова бити игран на стадиону “Луке”, истакао је да је крајње вријеме да изборе прву побједу у сезони.

- Мислим да је сазрело вријеме за прво славље, односно да коначно прекинемо ову серију неријешених резултата и пораза. Широки Бријег нам је остао дужник из претпосљедњег кола прошлог првенства, када нас је у Модричи савладао са 3:2. Показали су и у уводу ове сезоне да имају добар тим, а податак да су освојили седам бодова на три гостовања говори да нам неће бити нимало лако. Међутим, ми једноставно не смијемо више губити бодове на нашем терену - нагласио је Јагодић.

Као и пред прошли сусрет са Зрињским, стручни штаб Добојлија има кадровских проблема. 

- И даље су неизвјесни Јосип Квесић и Франко Дадић, који се још нису потпуно опоравили од прехладе, а имамо још неколико играча са сличним проблемима. Добро је да је ријешена сва папирологија за Дамира Садиковића и он ће бити у комбинацији, а можда и заигра одмах од старта утакмице, јер је ријеч о јако искусном фудбалеру - додао је Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана