Фудбалери ПСЖ-а победили Борусију, Лацио голом голмана избјегао пораз од Атлетика

Танјуг
Фудбалери ПСЖ-а победили Борусију, Лацио голом голмана избјегао пораз од Атлетика

ПАРИЗ - Фудбалери Пари Сен Жермена побиједили су Борусију из Дортмунда резултатом 2:0 на старту Лиге шампиона, Барселона је била неумолијва и декласирала Антверп (5:0), док је голман Лација Иван Проведел голом у 90+5. минуту донио реми против мадридског Атлетика (1:1).

У групи Ф коју су медији назвали "групом смрти", ПСЖ је у другом полувремену сломио отпор Борусије из Дортмунда. Килијан Мбапе је био сигуран са бијеле тачке у 49, а побједу је осигурао Ашраф Хакими голом у 58. минуту.

Барселона је очекивано лако побиједила Антверп, а поново је одличан био Жоао Феликс, двоструки стријелац и асистент.

Фејенорд је побиједио Селтик у мечу који су обиљежила два црвена картона за госте и неискоришћени пенал, нападач домаће екипе Игор Паишао није успео да затресе мрежу у 65. минуту. Црвене картоне у редовима Селтика добили су Густаф Лагербилке у 64. и Тијаго Холм Один у 68. минуту.

Голом Пабла Бариоса у 29. минуту мадридски Атлетико је био на корак од побједе у Риму против Лација, али се онда у 90+5. минуту пред голом гостију појавио голман Лација Проведел и ударцем главом са пет метара донео велики бод "небеско-плавима".

Резултати: Група Е: Лацио - Атлетико 1:1, Фејенорд - Селтик 2:0, Група Ф: ПСЖ - Борусија Дортмунд 2:0, Милан - Њукасл 0:0, Група Х: Барселона - Антверп 5:0, Шахтјор - Порто 1:3.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана