Фудбалери Партизана на мини припремама у Републици Српској

Tанјуг
Foto: ФК Партизан

БЕОГРАД - Фудбалери Партизана боравиће наредна четири дана у Етно селу Станишићи у Републици Српској гдје ће обавити мини припреме уочи наставка сезоне у Суперлиги Србије, саопштили су данас „црно-бијели“.

„Како би се наставио позитиван низ у утакмицама које долазе, а које ће бити посебно изазовне за 'црно-бијеле', шеф стручног штаба Саво Милошевић одлучио је да направи својеврсни 'тим билдинг', уз свакодневне тренинге, како би се играчи још боље упознали, постали хомогенији и спремили се за наставак првенства“, наводи се на званичном сајту Партизана.

„Црно-бијели“ подсјећају да са екипом нису Александар Јовановић, Кевин Аријага, Нихад Мујакић, Жоао Грималдо, као и Матеја Стјепановић, Немања Трифуновић и Вукашин Јовановић, који имају обавезе са националним селекцијама.

Прилику да тренирају са првим тимом током боравка у Станишићима добили су омладинци Партизана Урош Филиповић и Михаило Радић. „Црно-бијели“ се у Београд враћају 12. октобра.

Фудбалери Партизана се тренутно налазе на петом мјесту на табели СЛС са 17 бодова из девет утакмица. „Црно-бијели“ ће у наредном, 12. колу СЛС гостовати Новом Пазару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана