Фудбалери Лакташа припреме настављају на Златибору: Залет за титулу

Д.П.
Фудбалери Лакташа припреме настављају на Златибору: Залет за титулу

ЛАКТАШИ - Фудбалери Лакташа отпутовали су јуче за Златибор, гдје ће у наредних седам дана наставити са брушењем форме за наредну сезону у којој им је циљ освајање титуле шампиона Републике Српске и повратак међу премијерлигаше.

Изабраници Миљана Бајића на Златибору ће одиграти три контролна сусрета, а у првом који се игра већ данас снаге ће одмјерити са тузланском Слободом. Јединство Путеви из Ужица биће ривал у суботу, 27. јула, а три дана касније противник ће бити црногорски Грбаљ из Радановића.

- Непосредно пред пут играли смо против Слоге и у доброј утакмици смо поражени са 0:2. Видјело се да су Добојлије у завршној фази припрема, док смо ми ту негдје на средини. Оба гола примили смо послије прекида, што је и у прошлој сезони било најјаче оружје ривала. Била нам је ово трећа контролна утакмица, а прије ње смо савладали БСК са 4:1 и играли са Козаром неријешено, 1:1. По повратку са Златибора одиграћемо још једну утакмицу. То ће бити 3. августа када ћемо у генералној провјери снаге одмјерити против федералног прволигаша ТОШК-а из Тешња - рекао је Бајић.

На списку путника за Златибор нашла су се 24 фудбалера. То су: голмани Павле Глишић и Вук Николић те играчи Борис Остојић, Небојша Бабић, Матија Стијеповић, Филип Рачић, Далибор Милић, Ђорђе Милојевић, Игор Тривић, Дејан Босанчић, Никола Ћебић, Иван Гргић, Игор Шикањић, Стефан Милојевић, Огњен Шкорић, Никола Турањанин, Сергеј Продановић, Срђан Мрзић, Давић Ачић, Милан Шикањић, Милош Перовић, Рикардо Соуза Оливеира, Иво Мендеш да Силва и Стефан Ивановић.

- Можда буде још понеко ново име до краја припрема, а ако се то буде десило, вјерујем да ће бити веома брзо. Радимо напорно, уигравамо се и вјерујем да ћемо до почетка првенства, у којем ће нам једини циљ бити освајање титуле, бити они прави - додао је Бајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана