Фудбалери Чукаричког поново побиједили Партизан, клуб из Хумске далеко од Лиге шампиона

Танјуг
Фудбалери Чукаричког поново побиједили Партизан, клуб из Хумске далеко од Лиге шампиона

БЕОГРАД - Фудбалери Чукаричког побиједили су вечерас на свом терену екипу Партизана резултатом 1:0 (1:0) у мечу 31. кола Суперлиге, односно првог кола плеј-офа.

Једини гол на утакмици постигао је Марко Доцић у 42. минуту. Утакмица је одиграна без присуства навијача.

Прво узбуђење на мечу виђено је у шестом минуту. Главни судија Станко Остраћанин је досудио пенал за Чукарички, пошто је сматрао да је Лучић оборен у шеснаестерцу Партизана.

Међутим, Остраћанин је добио позив из ВАР собе и послије накнадног прегледавања снимка, главни арбитар је одлучио да поништи своју одлуку.

У наставку се играло углавном на средини терена, а домаћи су повели у 42. минуту. Доцић је извео слободан ударац са више од 30 метара и погодио је мрежу гостију послие велике грешке голмана Партизана Немање Стевановића. Партизан је у финишу меча заиграо ангажованије, али промјене резултата није било било.

У другом полувремену виђена је боља игра, али ниједан тим није створио озбиљнију шансу. Партизан је ипак највећу прилику за изједначење пропустио у 87. минуту, пошто је Рикардо Гомеш погодио стативу. До краја меча није било промјене резултата.

Чукарички је прије три дана побиједио Партизан на свом терену такође 1:0 у мечу посљедњег, 30. кола регуларног дијела сезоне у Суперлиги Србије. Клуб са Бановог брда се тренутно налази на другом мјесту на табели са 65 бодова, док је Партизан четврти са 57.

Црвена звезда је прва на табели са 85 бодова, а јучерашњим тријумфом против ТСЦ-а "црвено-бијели" су обезбиједили нову титулу и директан пласман наредне сезоне у Лигу шампиона.

Тим који освоји друго место у СЛС играће у квалификацијама за Лигу шампиона.

Партизан ће у наредном колу у сриједу на свом терену од 18.30 сати играти са Црвеном звездом, док ће Чукарички дан касније гостовати екипи ТСЦ-а у Бачкој Тополи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана