Винко Мариновић тешко поднио пораз: Европа не прашта промашаје

Д. П.
Винко Мариновић тешко поднио пораз: Европа не прашта промашаје

БАЊАЛУКА - Шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић тешко је поднио пораз у реванш утакмици другог кола квалификација за Лигу Конференције од Аустрије из Беча, 1:2.

Иако су његови пулени повели са 1:0 голом Хозеа Кортеза у 49. минуту и тако надокнадили минус са Виола парка из првог меча нису успјели да издрже.

Аустријанци су прво у 52. минуту преко Андреаса Грубера изједначили, да би у 65. Мануел Полстер у потпуности утишао Градски стадион и донио, испоставиће се касније побједу гостима. - честитао бих колеги Михаелу Вимеру на пролазу у наредни круг такмичења.

- Одиграли смо добро, али у Европи се не праштају бројне неискоришћене шансе. Имали смо сјајну подршку са трибина и навијачима се још једном од срца захваљујем - рекао је Мариновић.

Фудбалери Борца били су видно разочарани након пораза. Саво Шушич је први изашао пред новинаре.

- Разочарани смо, штета. Имали смо своје шансе у првом дјелу, нисмо их искористили. Штета баш рекао је Шусић. Василије Терзић је својим уласком унио нову енергију у везни ред. Промашили смо мого шанси, они своје нису. Штета због наше публике. Честитам им, идемо даље. Атмосфера је била одлична, хвала публици. Окрећемо се првенству - истакао је Терзић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана