Фудбалери Борца отпутовали за Беч: Мариновић са 25 адута

Д. П.
Фудбалери Борца отпутовали за Беч: Мариновић са 25 адута

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца јуче ујутро отпутовали су за Беч, гдје ће сутра од 20.30 часова на “Ђенерали арени” играти први меч другог кола квалификација за Лигу конференције против Аустрије.

“Црвено-плави” су у аустријску престоницу отпутовали пуни оптимизма. Свјесни су колико би на отварању сезоне значио позитиван резултат, поготово пред реванш, који ће се одиграти 3. августа на Градском стадиону у Бањалуци од 20.30 часова.

За двомеч са трофејним аустријским клубом шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић, који је иначе рођен у Бечу, рачуна на 25 играча. На списку се нису нашли колумбијски новајлија Ђанфранко Пења, за којег није ријешена сва потребна папирологија, и крилни нападач Дамир Хреља, који се опоравља од повреде. На списку су голмани: Никола Ћетковић, Бојан Павловић, Никола Грујић, одбрана: Александар Субић, Никола Пејовић, Ранко Јокић, Макс Јурај Ћелић, Саво Сушић, Слободан Ђекић, Себастијан Херера, Зоран Квржић, везни ред: Федор Предраговић, Стојан Врањеш, Руслан Барски, Давид Чавић, Стефан Фићовић, Енвер Кулашин, Немања Михајловић, Јанез Пишек, Василије Терзић, Давид Вуковић, Јаков Благаић, Хозе Рикардо Кортес, напад: Милан Макарић и Јово Лукић.

Уколико Бањалучани елиминишу Аустрију ривал у трећем колу квалификација за Лигу конференције биће им побједник меча Ордабаши (Казахстан) - Легија Варшава (Пољска).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана