Фудбалери Борца отпутовали на Златибор: Мариновић чека још појачања

Д. П.
Фудбалери Борца отпутовали на Златибор: Мариновић чека још појачања

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца отпутовали су на други дио припрема на Златибор, гдје ће у наредних 14 дана покушати ухватити што бољи залет за предстојећу сезону у којој ће првенствени циљ бити јуриш на титулу првака БиХ, али и што боље презентовање на европској сцени.

Шеф стручног штаба Бањалучана Винко Мариновић у Србију је повео 25 фудбалера. То су: голмани: Бојан Павловић, Никола Ћетковић и Младен Јуркас, те играчи: Сергеј Дојчиновић, Зоран Квржић, Филип Рачић, Александар Субић, Милијан Ковачевић, Никола Пејовић, Ранко Јокић, Саво Шушић, Петар Самарџија, Јанез Пишек, Федор Предраговић, Стефан Фићовић, Василије Терзић, Жозе Рикардо Кортес, Дамир Хреља, Немања Михајловић, Енвер Кулашин, Давид Вуковић, Јово Лукић, Стефан Марчетић, Давид Чавић и Јаков Благаић.

Због повреде међу путницима није било Алена Јуриља, али ни Обрена Цвијановића, Николе Нинковића, Момчила Мркаића и Дарка Лазића којима су истекли уговори, али још увијек није познато да ли ће с њима бити настављена сарадња.

- Очекујемо да ћемо у наредних неколико дана успјети доћи до неких нових играча који су нам потребни, како бисмо се могли припремити за оно што нас чека. Сигурно је да нас очекује тежак противник у другом европском претколу, с друге стране и у првенству, тако да ћемо ове двије недјеље рада на Златибору покушати максимално искористити - нагласио је Мариновић.

“Црвено-плави” ће на србијанској планини одиграти четири контролне утакмице, а прва је заказана за четвртак (29. јун), када ће ривал бити Црвена звезда. Борац ће укрстити копља с новим учесником Суперлиге Србије, Железничаром из Панчева 4. јула, док су за 9. јул заказани дуели с Јединством Путеви и Радничким 1923.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана