Фудбалер Реала на паркингу нокаутирао ривала из Виљареала

ГС
Фудбалер Реала на паркингу нокаутирао ривала из Виљареала

Фудбалер Реал Мадрида Федерико Валверде ударио је Алекса Баену из Виљареала након утакмице два тима у ЛаЛиги.

Уругвајски везиста је љутито реаговао због псовки које му је ривал упутио током утакмице, а које се тичу његовог нерођеног дјетета.

Валверде је након меча сачекао Баену испред аутобуса на паркингу стадиона, како би тражио од њега да понови оно што је рекао током сусрета. Баена је још у јануару, у мечу Купа краља, имао коментаре на рачун Валвердеа.

“Плачи, јер се твоје дијете неће родити”, наводно је Баена тада рекао Валвердеу.

Наиме, током фебруара је Мина Бонино, супруга Валвердеа, написала да вјерује да су изгубили дијете. Ипак, каснији тестови су показали да је све у реду са трудноћом. Ово му Валверде никада није опростио, па му је прво поручио по доласку у Мадрид:

- Нисам заборавио шта си рекао.

Покушао је да дође до Баене и на терену, али када није успио изабрао је паркинг. Ударио је ривала песницом у главу и рекао му:

- Не дирај ми породицу!

Баена је остао у шоку почео је да дозива полицију и обезбјеђење, који су се укључили и спријечили додатне посљедице. Наводно су све снимили фудбалери Виљареала из аутобуса, представник „жуте подморнице” Ћиско Надал је кратко прокоментарисао.

Криминалац и кукавица

- Валверде је криминалац и кукавица - написао је Надал на Твитеру, али је ова објава убрзо обрисана. Виљареал је разговарао са полицијом да би видио шта би требало даље урадити.

АБЦ је наводно контактирао Реал, а из клуба су само поручили:

- Па добро, није га ударио на терену.

Одавно овакав скандал није виђен у фудбалу, да се фудбалери разрачунавају на паркинзима. По свему судећи полиција има снимке и неколико фотографија, а наводно се на лицу Баене виде трагови ударца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана