ФСС уручио ваучер од пола милиона евра фудбалском савезу Српске

СРНА
ФСС уручио ваучер од пола милиона евра фудбалском савезу Српске

БЕОГРАД - Фудбалски савез Србије /ФСС/ данас је уручио ваучер од пола милиона евра Фудбалском савезу Републике Српске за изградњу терена са вјештачком травом на свечаности у Новом Саду у оквиру Свесрпског сабора.

Потписани су споразуми о сарадњи "Војводине" са "Борцем" из Бањалуке, "Радником" из Бијељине и "Слогом" из Добоја.

Генерални секретар Фудбалског савеза Републике Српске Дејан Лукендић захвалио се Фудбалском савезу Србије за донацију која је, како је рекао, значајна за Фудбалски савез Српске у склопу пројекта девет терена.

"Када завршимо овај пројекат имаћемо 15 терена са вјештачком травом. Ова помоћ је веома значајна и то је велики искорак за нас", рекао је Лукендић.

Потпредсједник ФСС-а Бранислав Недимовић истакао је да је сарадња два савеза велика ствар за српски фудбал, преносе београдски медији.

Предсједник "Војводине" Драгољуб Збиљић истакао је да је поносан на сарадњу са клубовима из Републике Српске, да имају вишедеценијску сарадњу са "Борцем", а највише се фокусирају на млађе категорије.

Предсједник Скупштине Фудбалског клуба "Борац" Стојан Малбашић истакао је да је фокус клубова на раду у омладинској школи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана