ФСС: Иступи Видића и Поледице покушај политизације и бацање сенке на наш успех

Танјуг
ФСС: Иступи Видића и Поледице покушај политизације и бацање сенке на наш успех

БЕОГРАД - Стари латини кажу: "Ignoratia iuris nocet- непознавање права шкоди", а сличан модел би могао да се примjени на иступе двојице чланова Скупштине претходних дана, наводи се у саопштењу Фудбалског савеза Србије (ФСС).

Из ФСС су реаговали након изјаве Немање Видића за НИН да је на плате стручног штаба селектора Драгана Стојковића Пиксија за двије године потрошено 16 милиона евра, а потом је на исту тему говорио и предсједник Синдиката фудбалера Мирко Поледица.

"Додуше један од њих се никад није ни појавио на седницама, а представља Јединство Уб. Само овај пут ради се о непознавању читања финансијских извештаја и контних оквира чиме сте покушали јавност да доведете у заблуду", истичу из ФСС.

Уз дужно поштовања спортских успјеха и имиџа, али за ово су потребна знања која се стичу школовањем или ако ништа друго ангажовањем стручњака из ове области, а не пуко дезинформисње јавности путем друштвених мрежа и таблоида, наводе из ФСС.

"Уз све то уочи жреба за ЕП на којем Србија учествује први пут после 24 год и то као самостална држава и да се баци сенка на успех, а круна су иступи у јеку изборне кампање и покушаји политизације свега с њихове стране не би ли добили нешто медијског простора.

Зашто баш сад ове теме, треба да се запита јавност"

Гдје је био господин Немања Видић 2021. године у марту и што тада као истакнуто фудбалско име није поставио питање - због чега и колико ФСС одваја средстава за ангажовање стручњака из како на ниподаштавајући начин тврди Кине и Јапана, питају из ФСС.

"Место за ове дискусије је искључиво седница Скупштине ФСС , која ће као и претходне, бити отворена за јавност и где можете показати финансијска и рачуноводствена знања. Наравно ако се уопште удостојите да дођете на Скупштину, јер подсетићемо господин Видић ниједном био није.

До тада остајте добро и здраво и макар мало уживајте у трећем успеху А репрезентације Србије у последње две године, као и у жребу вечерас.

Срдачан поздрав како господину Немањи Видићу, тако и његовом саветнику и уваженом спортском раднику господину Мирку Поледици", закључују из ФСС.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана