ФС Републике Српске: Потписани уговори

Г.С.
ФС Републике Српске: Потписани уговори

ФОЧА - Руководство Фудбалског савеза Републике Српске протеклих дана је обишло локалне заједнице гдје је потписивало уговоре о изградњи терена са вјештачком травом .

Тако је делегација Фудбалског савеза Српске потписала уговор са Фудбалским клубом Сутјеска из Фоче. Терен са вјештачком травом градиће се на мјесту постојећег помоћног терена. Локална заједница се обавезала да ће обезбиједити локацију и припремне радове, а Фудбалски савез Републике Српске плаћа вјештачку траву.

Поред Фоче потписани су уговори за изградњу терена у Добоју , Лакташима и Палама. Терен у Добоју ће се градити на мјесту садашњег помоћног стадиона Луке, градска управа је обезбиједила 300.000 КМ за припремне радове, а савез 200.000 за саму подлогу. Слична ситуација је и у Лакташима гдје је прецизирано да би  нови терен требало да се изгради до старта нове сезоне 2023/24.

У Палама терен ће се градити поред постојећег Спортског центра “Влајко Петровић” и побољшаће услове рада у ФК Романија да би се сачувао главни терен, али и како би у зимском периоду клуб могао обављати адекватне тренинге и играти утакмице, што до сада није био случај. Предсједник савеза Вицо Зељковић је такође присуствовао и Скупштини регионалног савеза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана