ФС БиХ одредио цијене - ево колико коштају карте за мартовске мечеве одлуке

ГС
Foto: Илустрација

Одређене су цијене улазница за мечеве баража за пласман на ЕУРО 2024.

Фудбалску репрезентацију БиХ у марту очекује бараж за првенство Европе које се од 14. јуна до 14. јула одржава у Њемачкој.

Иза "змајева" је лош квалификациони циклус, с обзиром да је у једној од група заузето пето мјесто, али "срећа у несрећи" је чињеница да су бх. фудбалери и прије старта квалификација за континентални шампионат, освајањем једне од група Б Лиге нација, под командом бившег селектора Ивајла Петева обезбиједили бараж.

У полуфиналном дуелу, 21. марта, играчи којима сада као селектор командује Саво Милошевић ће на "Билином пољу" укрстити копља са Украјином, а уколико из тог дуела изађу као побједници, пет дана касније ће на "Грбавици" одмјерити снаге са бољим из дуела Исланда и Израела.

Фудбалски савез БиХ већ је саопштио цијене улазница за ове мечеве, па ће тако најјефтинија карта за меч са Украјином бити за сјеверну и јужну трибину Билиног поља, те износи 20 КМ. Десет марака више треба издвојити за источну трибину, док карта за Запад кошта 40 КМ.

Што се тиче евентуалног финала у Сарајеву, цијене су 20 КМ за јужну трибину, 30 КМ за сјеверну, те 40 КМ за источну трибину стадиона Жељезничара.

Како је истакнуто из ФС БиХ, и за један и за други меч планирана је продаја 11.000 улазница, а све остале информације о терминима и начину продаје биће објављене накнадно.

Споменимо и то да би БиХ, у случају пласмана на ЕУРО 2024, била смјештена у групу Е, гдје су се послије жријеба већ нашли Белгија, Словачка и Румунија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана