ФК Слога представила три нова играча

Д.Д.
ФК Слога представила три нова играча

ДОБОЈ – Фудбалски клуб Слога је веома близу да комплетира играчки кадар за нову сезону. Уговоре са добојским тимом потписали су браћа Синиша и Никола Дујаковић, као и Ајдин Реџић.

Овим појачањима Слога је готово комплетирала ростер а тренер Владо Јагодић и управа клуба су још само у потрази за два нова играча на позицијама лијевог бека и централног нападача.

Ајдин Реџић је прошле сезоне био најбољи фудбалер Прве лиге Републике Српске и водио је Крупу ка титули шампиона, као и Никола Дујаковић који је у зимском прелазном року појачао екипу из кањона. Његов старији брат Синиша је освојио титулу шампиона са екипом ГОШК у првој лиги Ф БиХ. Значајно за Слогу је што сви ови играчи имају искуство играња у Премијер лиги БиХ.

-Довели смо искусне а домаће играче који знају шта је Премијер лига БиХ. На добром путу смо да комплетирамо екипу за нову сезону и да на Златибор одемо у жељеном саставу. Очекујем да сљедећих дана уговор потпишу и наша четири млада играча који ће добити шансу у новој сезони. Остаје нам да још доведемо два играча и то на позицији лијевог бека и централног нападача. Имали смо договор са Жоао Сервосом, репрезентативцем Андоре који је играо у квалификацијама за првенство Европе. Нажалост, због здравствених проблема у породици он је одлучио да остане у својој земљи али остаћемо и даље у контакту- истакао је тренер Слоге Владо Јагодић.

Добојски тим ће прву провјеру према плану имати против аустријског Капфенберга, али је промијењено мјесто одигравања утакмице.

-Одлучили смо да меч против Капфенберга одиграмо на нашем стадиону Луке, који је пуно условнији, што се тиче терена и свлачионица. Дуел је у 18 часова а играће се три пута по 30 минута – објаснио је стратег Слоге.

Добојлије ће 5.јула да крену на припреме на Златибор гдје ће боравити 14 дана и одиграти шест мечева, док је генерална проба заказанма против Лакташа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана