ФК Напријед уз Mozzart постао шампион

Mozzart
Foto: Mozzart

Фудбалери ФК Напријед Бања Лука освојили су у протеклој сезони шампионску титулу у Регионалној лиги Републике Српске, па ће од наредне наступати у вишем рангу такмичења - Другој лиги РС. Честитке на преласку у виши ранг такмичења упутио им је и стари/нови спонзор клуба – компанија Mozzart, која је већ годину дана подршка ФК Напријед. Имајући у виду сјајне резултате клуба, сарадња се наставља и у новој сезони.

Предсједник ФК Напријед Владимир Росић веома је захвалан компанији Mozzart што је у правом тренутку препознала важност подршке овом малом-великом клубу са традицијом дужом од 70 година, а ово повјерење је награђено одличним успјехом на крају сезоне. Изузетно су, каже, поносни што су у протеклој сезони оправдали очекивања публике, бројних суграђана и симпатизера, али и партнера, те су уз велик труд и рад успјели обезбиједити прелазак у виши ранг гдје је њиховом сениорском тиму и мјесто.

- Циљ, који смо имали прије годину дана, смо остварили и идемо даље. Имамо велике планове и амбиције, а то можемо остварити само ако имамо и квалитетну подршку партнера и спонзора клуба. Желим да се захвалим компанији Mozzart на подршци у протеклих годину дана која је била веома важна за развој клуба. У овим веома тешким и изазовним временима, када је тешко пронаћи адекватну подршку и разумијевање за раст и развој клуба, подршка компаније Mozzart, која је препознала визију и циљеве нашег клуба, те жељу за новим побједама, заиста много значи и ја им се као предсједник клуба захваљујем на томе - нагласио је Росић.

Он је додао је да су средства, која је обезбиједила компанија Mozzart, утрошена на побољшање инфраструктуре клуба и услова за рад.

Марија Раниловић, менаџер корпоративних комуникација компаније Mozzart је изразила задовољство због одличних резултата које је ФК Напријед остварио у претходној сезони и нагласила да је Mozzart и даље ту да пружи вјетар у леђа у борби за нове побједе.

– Срећни смо што је ФК Напријед, уз нашу подршку, остварио зацртани циљ и прешао у виши ранг такмичења, али и добио нове клупске просторије које су савремене и функционалне. Ми смо ту да им омогућимо наставак развоја. Пажљиво пратимо све активности клуба и навијамо за њих у сезони која долази, како би остварили још боље резултате. Сигурни смо да ће им наша подршка бити од великог значаја и да ће је искористити на најбољи начин - истакла је Раниловић.

У протеклом периоду финализирана је изградња новог инфраструктурног објекта, односно свлачионица, као и помоћног терена са вјештачком травом, те главног терена за игру и простора ван стадиона. Тако, након дужег времена, Напријед има функционалан комплекс, који је од великог значаја за рад клуба у годинама које су пред нама.

Из ФК Напријед апелују и на друге институције, привредне субјекте, појединце, да, по угледу на Mozzart, помогну клуб, који ствара нове генерације квалитетних спортиста јер тренутно у својој омладинској школи имају више од 200 чланова.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана