ФК Љубић добио ново руководство: Жижак предсједник

ГС
ФК Љубић добио ново руководство: Жижак предсједник

ПРЊАВОР - Фудбалски клуб Љубић добио је ново руководство. Након осам година са мјеста предсједника одлази Зоран Декет, којем је истекао мандат, а који је у претходном периоду иза себе оставио позитиван траг у клубу.

Због истека мандата разријешени су дужности Управни и Надзорни одбор.

- Било је задовљство бити на челу матичног клуба претходних осам година. Клуб сам затекао у тешком стању, али сам преданим радом заједно са својим тимом људи, уз подршку локалне заједнице на челу са градоначелником Томашем, успио вратити клуб на исправан пут - рекао је Декет те додао:

- Данас имамо стабилан Љубић, без дуга, прволигаша са пет узастопних прволигашких сезона, клуб који има и главу и реп. Искрено се надам да ће ново руководство наставити у истом ритму. Желим им пуно среће у раду и за сваки вид помоћи стојим клубу на располагању - закључио је Декет.

Умјесто Декета, на мјесто првог човјека клуба именован је Борис Жижак, дугогодишњи првотимац клуба, који ће прњаворског прволигаша повести у нове четворогодишње изазове. За потпредсједника клуба именован је Велибор Тривичевић, такође дугогодишњи члан клуба.

- Велика је част након година проведених на терену доћи на чело клуба. Засигурно да је у претходном периоду урађено доста, помаци су видљиви у сваком смислу. Такође, свјестан сам изазова пред којима ће се клуб наћи, али уз добру организацију, предан рад, вјерујем да ће клуб наставити узлазном путањом - рекао је новоизабрани предсједник Борис Жижак.

Клуб је добио нови Управни одбор, Надзорни одбор, као и остале структуре неопходне за функционисање клуба. Такође екипа је почела са радом, а тренер Владанко Комненовић је на првој прозивци имао 18 играча.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана