ФК Борац мисли на будућност

Дарко Драгичевић
ФК Борац мисли на будућност

БАЊАЛУКА - Јусуф Терзић, Миљан Кецман и Недим Керановић потписали су вишегодишње уговоре и обавезали се на вјерност Фудбалском клубу Борац.

Тако је настављен тренд да најквалитенији младићи остају на Градском стадиону .

„За мене је велика част што сам потписао уговор са својим Борцем. Од првог дана се овдје осјећам као код куће и захвалан сам свим људима у клубу који се труде да мени и мојим саиграчима омогуће све што нам је потребно за несметан фудбалски развој.На мени је да наставим да тренирам и да остварим жељу да једног дана заиграм за први тим.“ прича Јусуф Терзић.

Миљан Кецман није скидао осмијех са лица. Каже, да је за њега потпис уговора са ФК Борац остварење једног од спортских снова.

„Сваки тренинг и свака утакмица за мене су доказивање. Пресрећан сам што сам добио прилику да потпишем уговор са клубом за који сам везан од малена. Ово је велики мотив за даље и могу да обећам да ћу се трудити да сваким даном будем све бољи.“ рекао је Кецман.

Презадовољан је и Недим Керановић.

„Трудим се да идем корак по корак, а за мене је потпис уговора са ФК Борац нова степеница у каријери. Захвалан сам свим људима у клубу који су препознали мој рад, али и рад свих у омладинској школи. За указано повјерење желим да се одужим још бољим партијама на терену и надам се да ћу оставити траг у Борцу.“ каже Керановић.

У омладинској школи пажљиво мотре на све играче, а све је више оних који заслужују да крену стопама Терзића, Кецмана и Керановића. Јак омладински погон темељ је клуба, каже Саша Кајкут.

„Јусуф, Миљан и Недим су својим играма заслужили клупско повјерење и увјерен сам да ће га оправдати на терену. Добро знају да их пут ка великој сцени води кроз напоран рад и оно што мене радује је да су свјесни да је сваки тренинг прилика за напредак. Драго ми је што је све више наших омладинаца који својим талентом скрећу пажњу на себе, а посебно ме радује што сви они желе да своју каријеру граде у нашем клубу. То је најбољи доказ одличног рада у ФК Борац.“ рекао је Кајкут, директор Омладинске школе ФК Борац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана