Финале омладинског Купа Републике Српске: Слоги пехар са бијеле тачке

Д.П.
Foto: ФК Слога

БАЊАЛУКА - Фудбалери Слоге побједници су другог омладинског Купа Републике Српске јер су у финалном сусрету савладали Крупу послије бољег извођења пенала резултатом 7:6, а након 90 минута било је 3:3.

Крупа је повела у 45. минуту голом Николе Петровића, а девет минута касније изједначио је резервни фудбалер Добојлија Ријад Курдић. Потом су услиједила два поготка екипе из кањона Тијесно. 

Прво је у 69. минуту Михајло Шева постигао гол за 2:1, да би седам минута касније Милош Келеман повисио на 3:1. Чинило се да је побједник одлучен, али се Добојлије нису предавале и у 82. минуту смањиле су на 3:2, а поново је стријелац био Курдић. И када се очекивао крај сусрета у трећем минуту судијске надокнаде Тео Јозиновић изједначио је на 3:3. 

Приступило се извођењу пенала, а јунак је био голман Слоге Ајдин Жилић који је одбранио пенале у другој и трећој серији, Шеви односно Дарису Каблићу. Голове са бијеле тачке за Крупу су постигли Петровић, Фикрет Мештровац и Ермин Вунић, а за Слогу Стефан Лазаревић, Миња Татић, Садин Ханџић и Ђорђе Никић док је непрецизан Рефик Калесић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана