Финале Копа Америка: Шакира у полувремну, карте од 1.300 долара

Танјуг
Foto: Агенције

МАЈАМИ- Први пут у историји Копа Америке финале ће играти Аргентина и Колумбија, а тај спектакл на “Хард рок стадиону” у Мајамију, за који преостале карте коштају од 1.217 до 6.940 долара, увеличаће колумбијска звијезда Шакира због чега ће полувреме трајати чак 25 минута.

Колумбијска звијезда наступиће у полувремену финала Копа Америке и додатно забавити 65.300 гледалаца тог великог спектакла, чије ће полувријеме управо због концерта бити продужено за 10 минута.

Фанови су добили прилику да учествују и у лутрији и дођу до улазнице за вечерашњи спектакл, а преостале карте се и даље могу купити на сајту Vivid seats по цијени од 1.217 долара и то на трећем нивоу стадиона.

Како наводи Ticket IQ најефтинија карта за вечерас кошта 1.647 долара а просјечна 3.179. најскупља улазница кошта 66.765 долара. На том сајту, како додају, остале су још 1.222 карте.

Аргентинцима ће ово бити јубиларни 30. наступ у финалу и игра за 16. титулу, док ће Колумбијци по трећи пут у историји играти меч за шампиона у жељи да га освоје други пут.

"Шакира је изузетна јужноамеричка звијезда која је задивила свијет. Њене пјесме се слушају у сваком углу планете, претварајући њену умјетност у глобални феномен у којем уживају милиони. Сигурни смо да ће њен наступ послати позитивну поруку страсти и јединства кроз спорт“, рекао је Алехандро Домингуез, предсједник Копа Америка у саопштењу.

Селектор Колумбије Нестор Лоренцо критиковао је продужено полувријеме планирано за финале због Шакириног концерта. Нагласио је да жели да ово буде меч као и сваки други и да се знају ФИФА правила, уз све је додао да би играчи могли и да се прехладе чекајући на наставак утакмице.

Шакира ће бити прва звијезда који ће наступити током полувремена финала овог такмичења. Колумбијска поп звијезда, десетогодишња бивша партнерка Жерара Пикеа, дефанзивца и звијезде шпанског фудбала, наступила је на три свјетска првенства, као и на Суперболу 2020.

Трка за пехар Копа Америка и Титулу шампиона Америке биће још занимљивији за љубитеље фудбала зато што је то једна од можда посљедњих великих утакмица у којој ће Меси носити дрес Аргентине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана