Ево шта је Пикси поручио након тријумфа Звезде

ГС
Ево шта је Пикси поручио након тријумфа Звезде

БЕОГРАД - Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић честитао је Црвеној звезди, ТСЦ-у из Бачке Тополе и Борцу из Бањалуке пласман у европска клупска такмичења, саопштио је данас ФСС.

У саопштењу се наводи да је селектор Стојковић у сриједу увече уживо на стадиону „Рајко Митић“ посматрао реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу шампиона између Црвене звезде и Бодо Глимта.

„Црвено-бели“ су побиједили 2:0 и надокнадили минус из првог меча и изборили су пласман у Лигу шампиона.

- Стојковић је, прије свега, честитао Црвеној звезди и тренеру Владану Милојевићу на изузетном резултату и пласману у Лигу шампиона, који ће имати вишеструки значај, како за клуб тако и за српски фудбал. Црвеној звезди у Лиги шампиона, као и ТСЦ-у у Лиги конференције пожелио је много успјеха у предстојећим европским изазовима, наводи ФСС.

ТСЦ је у четвртак увече на свом терену поражен од Макабија 5:1 у реванш мечу плеј-офа за пласман у Лигу Европе. Екипа из Тел Авива је славила и у првој утакмици са 3:0. ТСЦ ће такмичење наставити у Лиги конференције.

ФСС додаје да је Стојковић такође честитао и бањалучком Борцу на оствареним резултатима у Европи, односно пласману у Лигу конференције, преноси Танјуг.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана