Ево колико коштају улазнице за Европско првенство и како их набавити

ГС
Foto: Илустрација

Фудбалска репрезентација Србије наћи ће се на Европском првенству послије 24 године, а у суботу поподне Орлови су сазнали и ривале у групи Ц - Енглеска, Данска и Словенија. Сада многи већ размишљају како купити улазнице.

Тамо би могла да буде и репрезентација БиХ, али прво мора да слави у полуфиналу и финалу плеј-офа.

Нема сумње да ће изабраници Драгана Стојковића Пиксија имати велику подршку у Гелзенкирхену (Енглеска) и Минхену (Словенија, Данска), а потенцијално и у нокаут фази. Исто би могло да чека и Змајеве који би могли у Групу Е против Белгије, Словачке и Румуније.

Србија сазнала ривале на Европском првенству

Продаја улазница обављаће се искључиво преко сајта УЕФА.

Дистрибуција карата које ће бити искључиво у електронском формату вршиће се преко апликације УЕФА Тикетс, коју ће сваки носилац улазнице морати да инсталира на свом телефону.

Регистрација и аплицирање за улазнице на сајту УЕФА за навијаче почиње 4. децембра и трајаће до 12. децембра 2023. године у 14 часова. И то је рок који мора да се испоштује и ко у том термину не аплицира – највјероватније неће моћи накнадно да набави улазнице. У јануару 2024. године УЕФА шаље мејлове са детаљима за плаћање, након плаћања, добија се потврда о плаћању, а улазнице ће на УЕФА Тикетс апликацију бити дистрибуиране у мају/јуну 2024. године. QR код на улазницама ће се појавити око 3 часа пред утакмицу.

Сваки купац улазница биће обавјештен путем е-поште да преузме апликацију УЕФА Тикетс и прихвати услове и одредбе прије него што приступи својим улазницама.

Аплицирање ће бити могуће за све утакмице на турниру, а преко једног налога могуће је аплицирати за највише четири улазнице по утакмици.

Стојковић: Тешка и интересантна група, циљ да будемо најбољи кад је најважније

Најјефтиније улазнице за групну фазу коштају 30 евра, а оне најскупље иду до 200 евра. Наравно, у зависности од тога гдје се налазе сједишта, креће се распон цијена улазница.

У осмини финала улазнице ће се моћи набавити већ од 50 евра по комаду, па све до 600 евра колико су најскупље. У четвртфиналу оне најјефтиније вриједе 60 евра, у полуфиналу 80, а за финале је потребно да издвојите минимално 95 евра, пише Телеграф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана