Ериксен: Желим више да играм у Манчестер јунајтеду

Танјуг
Ериксен: Желим више да играм у Манчестер јунајтеду

ЛОНДОН - Фудбалер Манчестер јунајтеда Кристијан Ериксен изјавио је данас да није задовољан минутажом у енглеском клубу и додао да не планира на крају сезоне да напусти клуб са Олд трафорда, преносе британски медији.

Ериксен (32) је ове сезоне одиграо 21 меч за Манчестер јунајтед, а на терену је провео 1.130 минута. Дански фудбалер се за мјесто у стартној постави „црвених ђавола“ бори са талентованим Кобијем Маином.

„Нисам задовољан када не играм, али није да због тога ноћу не спавам. Екипа игра добро и ја морам да поштујем улогу коју имам. Морам напорно да радим и да будем спреман за сваки меч, што и јесам. Сада лакше прихватам своју улогу“, рекао је Ериксен за дански Типсбладет.

Он је навео да је разговарао са менаџером Манчестер јунајтеда Ериком тен Хагом.

„Желим да играм колико је год то могуће. Јесам и морам ту да будем за екипу. Тен Хаг ми је рекао да он бира тим и истакао да Коби добро игра, као и остали фудбалери у средњем реду. Постоји конкуренција за место у тиму, што је и очекивано када играте у врхунском клубу“, додао је дански фудбалер.

Ериксен има уговор са Манчестер јунајтедом до јуна 2025. године.

„Не желим да сједим на клупи за резерве, али ме не забрињава будућност у клубу. Поштујем то што се не мјења екипа која побеђује“, рекао је Ериксен.

Манчестер јунајтед се налази на шестом месту натабели Премијер лиге са 47 бодова.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана