Екипа из Војковића не мијења амбиције: Фамос жели врх

Г.С.
Екипа из Војковића не мијења амбиције: Фамос жели врх

ВОЈКОВИЋИ - Фудбалери Фамоса из Војковића након сјајне прошле сезоне желе да наставе са одличним резултатима и у наредном првенству Републике Српске.

Првој прозивци су присуствовали: Марко Терзић, Марко Тешановић, Данел Блажић, Никола Даниловић, Никша Томашевић, Стефан Ристивојевић, Мујо Смајић, Лука Асентић, Дањел Стијепић, Марко Марковић, Хуан Хозе Фонтемаћи, Марко Шкрба, Илхан Локванчић.

У односу на прошлу годину нема голмана Јосипа Диздара, затим Франка Абрега, Алонза Пирта, Драшка Куљанина, Огњена Стјепановића, Дејана Бјелоша, Кенана Шарића, Аднана Вранешића и Дарка Хркала. Са прозивке су одсуствовали Младен Перовић и Младен Дракул, али на њих клуб најозбиљније рачуна у наредној сезони. Нови фудбалери су млади голман Дањел Стијепић, те Мујо Смајић и Хуан Хозе Фонтемаћи.

- Наше амбиције се знају, то је врх табеле. Одлични смо били прошле сезоне па амбиције ове године нису ништа мање. Желим да честитам момцима на прошлој сезони, посебно да захвалим онима који више нису са нама у клубу. Наш први задатак је да задржимо примат у свему у чему смо га држали прошле године. Када смо се прошле године састали били смо шарени као папагаји, многи су нас видјели у борби за опстанак, а ми смо направили чудо. Сада, то више није чудо, него се од нас то подразумијева. Ми смо навикли да побјеђујемо и тако ћемо наставити - рекао је Дарко Војводић.

У наредним данима очекује се долазак неколико провјерених фудбалера, а очекује се и разрјешење статуса Павла Лазића и Семира Тире. Фамос ће током припрема одиграти вјероватно пет утакмица, а противници ће бити накнадно утврђени.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана