Екипа из Мркоњић Града сачувала играчки кадар: Распоред по мјери Слободе

Д. Д.
Екипа из Мркоњић Града сачувала играчки кадар: Распоред по мјери Слободе

МРКОЊИЋ ГРАД – Фудбалски клуб Слобода ће данас почети припреме у готово непромијењеном саставу у односу на јесењи дио сезоне. Прозивка је у 16.30 часова, а тренер Тешић истиче да су могуће одређене корекције у тиму.

- Неколико играча који су имали мању минутажу желе да промијени средину. Видјећемо након старта око њиховог будућег статуса. Наша је највећа снага то што смо сачували екипу и што ће окосница да остане и на окупу. То ће нам умногоме олакшати уигравање екипе, јер су играчи већ схватили шта се од њих очекује. То треба само да надоградимо. У наставку ћемо евентуално довести једно или два појачања ако нам се укаже прилика – истакао је тренер Тешић. Амбиције клуба су да се поправи тренутни положај на табели. Слобода је на деветој позицији са 25 поена.

- Сигурно је да су амбиције клуба, као и моје личне, да поправимо тренутни пласман. Имамо и повољнији распоред у наставку првенства. Имамо двије утакмице више на домаћем терену и то треба да искористимо да остваримо још бољи бодовни салдо – додао је млади стручњак

Током припрема екипа ће имати и неколико контролних мечева.

- Прва провјера је 27. јануара против Борца из Козарске Дубице. Након тога ћемо 3. фебруара играти против Наприједа, док ће седам дана касније ривал бити Рудар Приједор. Након тога имаћемо дуел са Слогом из Трна, док ћемо видјети ко ће бити противник на генералној увертири - истакао је Тешић.

Фудбалски клуб Слобода из Мркоњић Града имаће данас и редовну скупштину клуба. Она је заказана за 14.30 часова, а на дневном реду биће планови око редовних активности клуба.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана