Двојица Бразилаца повријеђени, Тите прекинуо тренинг

ГС
Foto: Агенције

Бразилски везиста Бруно Гимараеш и дефанзивац Алекс Телеш повријеђени на првом тренингу репрезентације у Торину, само неколико дана прије почетка Свјетског првенства.

Гимараеш, члан Њукасла, коме је јуче био и 25. рођендан, напустио је терен, након што му је нападач Родриго стао на десну ногу. Вратио се у акцију десетак минута касније, али је и даље осјећао бол.

Телеш је повријеђен од стране Нејмара и такође му је указана љекарска помоћ. Селектор Бразила Тите је у једном тренутку прекинуо тренинг утакмицу и наредио играчима да поведу рачуна о грубостима.

Бразил је иначе у кампу Јувентуса, гдје ће тренирати пет дана, прије него што у суботу оде у Катар. Дефанзивац Маркињос, који је у уторак пропустио тренинг због лакше повреде, у сриједу је већ био у акцији, пише Спортклуб.

Репрезентација Бразила је још раније одлучила да не игра ниједан пријатељски меч, прије почетка Свјетског првенства, а имаће тренинге и у четвртак и у петак. „Селесао“ на старту СП за ривала има селекцију Србије, а тај меч на програму је у петак, 24. новембра од 20 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана