Драган Дошло, нападач Радника за “Глас Српске”: Бићемо бољи него јесенас

Дарко Пашагић
Драган Дошло, нападач Радника за “Глас Српске”: Бићемо бољи него јесенас

БИЈЕЉИНА - Нападач Радника Драган Дошло за “Глас Српске” је рекао да у наставку сезоне очекује да Бијељинци буду још бољи него јесенас када су постали јесењи шампиони Републике Српске и вјерује да ће његов тим успјети да се врати у премијерлигашко друштво.

Семберци су у првих 17. кола сакупили 39 бодова и зимску паузу су дочекали на лидерској позицији са које ће стартовати у други дио првенства који почиње 2. марта.

- Свјесни смо да три бода предности у односу на Лакташе и седам више од Рудар Приједора могу веома брзо да се истопе, али сматрам да ће наша екипа у прољећном дијелу првенства бити још боља него до сада. Међутим, исто размишљају и у ова два наша највећа конкурента тако да не смије бити никаквог опуштања - рекао је Дошло.

Оптимизам гради на томе да је управа клуба и стручни штаб задржао костур екипе из првог дијела сезоне. Редове бијељинског прволигаша напустили су: Милан Лалић, Павле Малетић, Јован Качаревић, Адешина Абдулфатаи и Сампсон Боампонг Вирекох, док су стигли: Валентин Адриан Алварез, Дејан Живковић, Небојша Гаврић, Лука Цуцин, Сташа Баштић и Дамјан Гојков.

- Сам поглед на имена играча који су дошли у наше редове говори да смо сигурно квалитетнији него јесенас. Досадашњи ток припрема је показао да не би требало да буде проблема око уигравања, тако да је то разлог што сам оптимиста пред наставак сезоне у којем нам је једини циљ освајање титуле и повратак међу премијерлигаше. Тамо је Раднику сигурно мјесто, јер клуб, Бијељина и цијела ова регија заслужују стабилног премијерлигаша - наставио је Дошло.

Бијељинци у четвртак путују за Метковић гдје ће до 18. фебруара брусити форму за наставак првенства.

- Тамо су временске прилике још боље него код нас у Бијељини тако да ћемо имати добре услове за рад. Планирано је и одигравање два контролна сусрета против хрватских нижелигаша, Лучког и Крушева, а у повратку ћемо у Зеници играти против Челика. Послије тога настављамо са тренинзима на нашем терену све до наставка сезоне 2. марта, а у међувремену ћемо одиграти још само генералку против Будућности из Бановића 24. фебруара - додао је Дошло.

Два ремија

Фудбалери Радника у досадашњем току припремног периода одиграли су два контролна сусрета и у оба су ремизирали - са ОФК Београдом 1:1 и са Лозницом 1:1.

- Сви воле да кажу да резултати у припремним утакмица нису битни, али је увијек лијепо кад се побиједи. У оба меча пружили смо добре партије, против Лознице смо били далеко бољи ривал, тако да сам задовољан оним што смо приказали - рекао је фудбалер Радника Драган Дошло, који је био стријелац гола за Бијељинце у дуелу против Лозничана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана