Допинг контрола упала у хотел Орлова

GS
Foto: Facebook

Фудбалери Србије тестирани су данас на допинг у оквиру стандардне процедуре уочи Европског првенства у Њемачкој. Како је пренио Фудбалски савез Србије (ФСС), у хотел репрезентације која се тренутно налази у Бечу, стигла је трочлана делегација УЕФА због допинг контроле.

"Без најаве, што није неуобичајено, јер се ради о стандардној процедури пред свако велико такмичење, одабрали су осморицу играча за тестирање - браћу Вању и Сергеја Милинковић Савића, Страхињу Павловића, Сашу Лукића, Александра Митровића, Филипа Младеновића, Немању Гудеља и Немању Максимовића", објаснили су из табора српске репрезентација на званичном сајту ФСС, крајње транспарентно.

Такође, наводи се да је тестирање спроведено у хотелу уз присуство доктора репрезентације Дејана Александрића и није трајало дуже од два сата. Све је протекло у најбољем реду уз максималну кооперативност репрезентативаца и медицинског тима А репрезентације.

Фудбалери данас још тренирају у Бечу, а потом у петак одлазе у Стокхолм гдје ће у суботу играти посљедњу припремну утакмицу пред почетак Европског првенства, преноси Курир.

Подсјетимо, први меч на турниру Србија игра 16. јуна против Енглеске, па затим 20. јуна против Словеније и за крај 25. јуна са Данском.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана