Добојска Слога представила појачања, шанса младима

Д.Д.
Foto: Раде Шешлак

ДОБОЈ - Фудбалски клуб Слога Меридиан представио је нове играче Борис Варга и Лука Божичковић, док су Дејан Попара и Миња Татић, потписали професионалне уговоре.

Првом тиму су прикључени и млади играчи  Дејан Делић, Драгиша Кузмић, Адриан Куртиновић и Синиша Ристић.

Варга је већ раније дошао и појачаће дефанзиву, док је Лука Божичковић везни играч. Дејан Попара је након раскида сарадње с Борцем одлучио да остане на Лукама док је Миња Татић потписао професионални уговор.

- Попара је раскинуо уговор са Борцем и сада ће бити играч Слоге и желим му да настави играти као до сада. Сигурно је да у њему и Луки Божичковићу имамо два млада играча, који у везном реду треба да допринесу квалитетнијој игри. Миња Татић, наш јуниор је доказао се да потпише професионални уговор  – рекао је тренер Владо Јагодић, па додао:

- Очекујемо још једног играча, то није тајна. Посебну пажњу дајемо младим играчима и они ће да добијају шансу. Ту је голман јуниора Кузмић, везни играч Ристић, нападачи Делић и Куртиновић који су добили прилику да тренирају са првим тимом. Од њих све зависи, али имају шансу да се наметну.

Предсједник клуба Мирослав Кршић је истакао како клуб мисли на своју будућност.

-Представили смо осам нових играча . То је спој искуства и младости и сигурно ће нам значајно помоћи у остварењу циљева и планова. Два играча су већ била ту и процијенили смо да нам могу помоћи и у наредном периоду, Попара и Татић. Стигла су и два нова играча, Варга и Божичковић. Очекујемо да унаприједе нашу игру и  да се заједно радујемо нашим успјесима. Остали младићи су скренули пажњу на себе, што је шеф примјетио. Њима од срца желим успјешан рад, да буду вриједни и паметни и да дају допринос нашем клубу- рекао је Кршић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана