Добојлије на поправном: У финалу омладинског Купа РС играју Крупа и Слога

Дарко Пашагић
Добојлије на поправном: У финалу омладинског Купа РС играју Крупа и Слога

БАЊАЛУКА - Као предигра сениорском финалу Купа Републике Српске “Др Милан Јелић” од 15 часова на помоћном терену Градског стадиона у Бањалуци јуниори Крупе и добојске Слоге бориће се за трофеј у омладинском такмичењу.

Помоћни тренер јуниорске екипе Крупе Слободан Граховац вјерује да његови изабраници могу доћи до пехара, али да им посао на том путу неће бити нимало лак.

- Бити учесник финалне утакмице за нас је велика част и обавеза, поготово што је иза нас веома тешка и турбулентна година. Имамо доста играча који излазе из јуниора и за нас би освајање трофеја било круна сезоне, али и њихових досадашњих каријера - рекао је Граховац.

Играч Крупе Никола Петровић нада се трофеју.

- Сигурно нам неће бити лако, али вјерујем да можемо на крају подићи пехар - истакао је Петровић.

Помоћни тренер јуниора Слоге Саво Михајловић препустио је улогу фаворита ривалу, али се ипак нада да ће овог пута Добојлије имати више среће него прошле године, када су у финалу поражени од Борца.

- Крупа игра у вишем рангу такмичења и самим тим су фаворити, мада је и иза нас успјешна сезона. Учинићемо све да освојимо пехар, а онда да навијамо за наше сениоре. Било би сјајно када бисмо у Добој донијели два побједничка пехара - нагласио је Михајловић.

Фудбалер Слоге Садин Ханџић је истакао да ће заједно са саиграчима дати све од себе у одлучујућој бици за трофеј.

- Имамо да учинимо још тај један корак до пехара и надам се да ћемо бити успјешни - рекао је Ханџић.

Главни арбитар биће Мирослав Бјелица из Трнова, помоћници Александар Милаковић (Бањалука) и Бранислав Звијерац (Градишка), док је делегат Марко Михајловић (Бањалука).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана