Добојлијама све почасти

Д.К.
Foto: Г.С.

ГОРЊИ БУЛЕТИЋ – Екипа „Маслић профили“ побједник је 17. Покровенијског турнира у малом фудбалу у Горњем Булетићу поред Теслића.

Тим из Добоја је у финалу био бољи од екипе „Пекара Мики М“ – 3:3, пеналима 2:0. 

Треће мјесто, као и прошле године заузео је домаћи састав „МЗ Горњи Булетић“, који је до понављана успјеха дошао тријумфом над екипом „Еликсвар Мапинско малтерисање Јецо“ – 2:1. 

Кажимо и то да је побједнички тим освојио новчану награду од 3000 КМ, другопласираном је припало упола мање, а трећепласирани састав задовољио се са 500 КМ. 

Најбољи играч, Коста Кузмић и најбољи голман турнира, Драшко Нинковић су из побједничке екипе. Први стријелац турнира са шест голова је Давид Симић из трећепласираног састава. 

- Презадовољни смо како је све прошло. Оно што је најбитније било је доста публике, а први пут смо турнир организовали у три дана. Укупно смо имали 16 екипа, подјељених у четири групе. Прва два дана играни су мечеви по групама, да би посљедње вече имали прилику да видимо сјајне утакмице у самој завршници. Оправдали смо звање једног од најбољих турнира у регији. Наредне године турнир ће сигурно бити још јачи, а потрудићемо се да „пресвучемо“ и ставимо нову подлогу на овом нашем терену – рекао је Ненад Бубић, први човјек турнира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана