Ђоковић се састао са Инфантином и на оригиналан начин одао почаст Михајловићу

Г.С.
Ђоковић се састао са Инфантином и на оригиналан начин одао почаст Михајловићу

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић стигао је у Катар гдје ће испратити финале Мундијала, а у Дохи се одмах нашао у друштву легенди.

Предсједник ФИФА Ђани Инфантино на званичном профилу на Инстаграму објавио је фотографије у друштву Ђоковића и легендарног Јусеина Болта.

– Било је лијепо видјети Новака Ђоковића и Јусеина Болта послије синоћне утакмице (за треће мјесто). Два великана својих спортова овде су у Катару да би уживали у атмосфери и ономе што би требало да буде невјероватно финале Свјетског првенства, пише у опису објаве.

Међутим, оно што је посебно привукло пажњу јесте оригиналан потез српског аса који је желио да и на овај начин ода почаст Синиши Михајловићу – подигнута крагна која је одувијек била Михин симбол.

Ђоковић се сликао и са бившим аргентинским репрезентативцем Максијем Родригезом који се фотографијом одмах похвалио на Инстаграму.

Подсјетимо, Новак је обећао да ће стићи на финале Мундијала и рекао да ће тада гледати Србију. Нажалост, Орлови су такмичење завршили већ у групној фази, али то није спријечило Ђоковића да испуни своје обећање.

Данас од 16 часова на стадиону Лусаил састају се Аргентина и Француска које се боре за титулу првака свијета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана